HINNASTO PARISKUNTAKUVAUS

Burning Heart


30 minuutin kuvaus
10 korkearesoluutioista kuvaa
digitaalinen latausgalleria
miljöö asiakkaan toiveiden mukaan

alk. 299 €

Love Story


90 minuutin dokumentaarinen rakkaustarina puettuna ajattomiksi kuviksi. Hinta sisältää kaikki kuvauksen onnistuneet kuvat digitaalisessa latausgalleriassa. Miljöö asiakkaan toiveiden mukaan.

alk. 599 €

LISÄHINNASTO

Mustavalkokäännökset


Ehkäpä haluaisit kuvat, sekä värillisenä että mustavalkoisena. Toimittaessa molemmat versiot kuvista hintaan lisätään 150 €.


Lisäeditointi


Kuvaustapani, sekä editointityylini on tyylitelty ja dokumentaarinen. Jos toivot kuville tarkempaa editointia esim. ihon osalta tehdään se tuntityönä alkaen 100 € / alkava tunti. Pyydä kustannusarvio.Kilometrikorvaus


Kuvauspaikan sijaitessa Tampereen ulkopuolella lisätään hintaan kilometrikorvaus 0,75 € / km.

YLEISET EHDOT

Kuvien toimitus


Kuvat toimitetaan asiakkaalle 3 viikon sisällä kuvauksesta digitaalisessa galleriassa, josta asiakas tekee valintansa.

Varausmaksu


Jos kuvaukseen on aikaa yli 2kk voidaan kuvaus maksaa kahdessa osassa, jolloin varatessa 30% varausmaksu ja 3 viikkoa ennen kuvausta lähetämme loppulaskun. Kuvaus tulee olla maksettu täysimääräisenä kuvaukseen saapuessa.

Säävaraus


Miljöökuvauksissa on aina säävaraus. Heikon sään sattuessa siirretään kuvausta mahdollisimman lähelle meille molemmille sopivaan aikaan.

Oikeudet


Asiakas saa kuviinsa oikeudet käyttää kuvia sosiaalisessa mediassa, sekä teettää printtejä. Kuvia ei ole oikeus luovuttaa kolmansille osapuolille, eikä myydä eteenpäin. Kaikenlaisista väärinkäytöistä laskutamme tapauskohtaisesti.