Veljekset Muotokuvauksessa: Äijämeininkiä parhaimmillaan.


Helou ja tervetuloa taas blogini pariin ! Tällä kertaa saan jakaa teille yhden viimeaikaisista valokuvauksistani, josta ei äijäenergiaa uupunut. Tällä kertaa sain mahdollisuuden toteuttaa sisaruskuvausta studiossa omaan tuttuun tyyliini. Kuvaan miehiä suhteellisen harvakseltaan ( sääli sinäänsä ), mutta nyt eteeni

tuotiin hopeatarjottimella kaksi huikeaa kollia, toisen tunsin jo entuudestaan joten arvasin että tästä setistä on vakava meininki kaukana :D


Kuvauspaikkana toimi studioni Tampereella, jossa hyödynsimme 100% luonnonvaloa. Tämä loi kuviin pehmeän ja luonnollisen ilmeen, joka korosti veljesten välistä yhteyttä. Ennen kuvauksia olimme sopineet vaatetusvalinnoista, jotka sisälsivät farkut ja simppelit teepaidat. Tällä tavalla halusimme tuoda esiin ajatonta fiilistä ja ripaus rouheutta. ( Jätkät oli tosin pakannut matkalaukullisen vaihtovaatteita myös mukaan ).


Kuvauksen kesto oli noin 1,5 tuntia, ja alkuun heiteltiin puolin toisin vähän erikoisläppää niin saatiin tunnelma rennoksi. Välillä alko olemaan jo vähän levotontakin settiä, mutta se sopii hyvin allekirjoittaneelle ja itsellä onkin aiheesta musta vyö. Tunnelman luominen kuvauksessa on äärimmäisen tärkeää, jotta kuviin saa aitoja tunteita ja hyvää fiilistä.


Veljeksillä oli syvä ja vahva yhteys, ja se näkyi jokaisessa otoksessa. Kuvat välittävät heidän hymynsä, naurunsa ja sen erityisen siteen, joka on muodostunut vuosien varrella. Jokainen kuva on kuin kertomus heidän veljellisestä rakkaudestaan ja yhteydestään.


Nämä kuvat tulevat olemaan aarteita, jotka voitte jakaa perheessänne vuosien varrella ja jotka kertovat tarinan teidän veljellisestä siteestänne. Kuvaajan näkökulmasta tämä oli huikea setti ja mahtavaa, että päätitte tulla otattamaan itsestänne kuvatuksia. Suosittelen kokemusta lämpimästi myös muille miehille !


Jos tunnet, että tämäntyyppinen kuvaus voisi olla sinun ja rakkaittesi juttu, niin klikkaa alta "Varaa sisaruskuvaus" ja kirjoita minulle sähköpostia. Kuvaus on saatavilla hintaan 599 €, ja studio sijaitsee Tampereella Hatanpäällä.