Boudoir -henkinen kuvaus Studiossa


Huikeeta, että pääsen jakamaan teille yhden viimeaikaisen valokuvausseikkailuni! Tällä kertaa pääsin toteuttamaan boudoir-henkisen raskauskuvauksen studiossa, ja haluan kertoa teille siitä enemmän.


Kuvauksen tunnelma oli maaginen. Päätimme hyödyntää 100% luonnonvaloa, joka loi pehmeän ja luonnollisen ilmeen kuviin. Kuvauksen vaatetusvalinnoista olimme etukäteen sopineet, että mallilla olisi farkut ja valkoinen kauluspaita. Näitä elementtejä hyödyntämällä halusimme tuoda esiin sekä raskauden kauneutta että boudoir-tyylisen eleganssin, sekä valokuvaajana sain pidettyä ns. "omaa budu tyyliä yllä"


Kuvauksen kesto oli noin 1,5 tuntia, ja päätimme ottaa aikaa rauhalliselle etenemiselle. Tärkeää oli antaa kuvattavalle aikaa rentoutua ja päästä fiilikseen. Käytimme hitaita liikkeitä ja annoimme tunnelman kehittyä luonnollisesti. Tällä tavalla pystyimme vangitsemaan aitoja tunteita ja kauneutta kuvauksiin.


Raskausaika on erityinen vaihe elämässä, ja oli ilo saada ikuistaa se kuviksi! Kuvaajana pyrin luomaan lämpimän rennon tunnelman. Luonnonvalon hyödyntäminen antoi kuville pehmeän hehkun ja auttoi luomaan kauniita varjoja, jotka korostivat mallin kauneutta. Editoinnissa halusin pitää homman luonnollisena ja tein galleriaan myös runsaasti mustavalkoedittejä, sillä jotenkin viime aikoina olen tykästynyt itse niihin äärimmäisen paljon.


Tämä kokemus vahvisti jälleen kerran sen, kuinka tärkeää on antaa tilaa rauhalliselle kuvaukselle ja aitojen hetkien vangitsemiselle. Olen kiitollinen, että sain olla osa tätä matkaa ja ikuistaa raskauden kauneutta näin herkässä valossa.


Jos jaksoit lukea tähän asti niin aivan super. Seuraavaksi on aika fiilistellä kuvia ja jos jäi fiilistä et tälläset ois just sun juttu niin klikkaa alta "Varaa odotuskuvaus" ja kirjoita lomakkeen kautta mulle sähköpostia. Hinta kuvaukselle on 499 €. Studio sijaitsee Tampereella.ASIAKASPALAUTE

SALLA

“Kuvia ottaessa oli super rento tunnelma ! Vaikka en oo ennen juuri kameran eessä ollut niin Niko ohjas asentoja ja ilmeitä ammattilaisen näkemyksellä ja kuvausten edetessä oli niitä itekkin helpompi sitten keksiä. Tummat luonnollisen coolit kuvat ja tummat sävyt sopi mieluusti myös tän syysvauvan kanssa. Suosittelen superisti Nikoa jos haluut vähänkään perinteisistä poikkeavat raskauskuvat muistoksi !”