A lifetime of adventure


Sanotaan, että parta ei kasva pahoille joten Niko on ehdottomasti hyvis. Kylillä puhutaan, että Niko on lämminsydäminen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Yksi asia kuitenkin nousi pinnalle muita väitteitä useammin. Nimittäin Niko on huumorintajuinen. Uskon, että Niko on juuri tätä ja paljon enemmän. Jotta voisit ymmärtää Nikoa paremmin, antakaa minun viedä teidät vuoteen 1984.


Eletään heinäkuuta 1984. Oli sunnuntai aamu ja päättäväinen Niko Petteri oli juuri päästänyt ensimmäisen huutonsa Turun Yliopistollisen sairaalan perunakellarissa. Se päivä oli yksi kesän kylmimpiä ja sateisimpia päiviä. Juuri se synkkyys, jonka pieni lapsi koki ensi sekuntien aikana tulisi olemaan se kantava voima, joka oikein valjastettuna tulee luomaan sen mahtipontisen visuaalisen ilmeen teidän verkkokalvoille.


Niko on ehdottomasti parhaimmillaan tummansävyisessä dokumentaarisessa valokuvauksessa, oli kyse sitten pariskunta-, perhe-, tai hääkuvauksesta. Niko ymmärtää asiakkaan tarpeita ja pystyy mukautumaan lähes kameleonttimaisesti tyyliin kuin tyyliin.

asiakaspalautteet

Henriikka & Jaakko

“Halusimme saada ikimuistoisia kuvia luonnon helmassa ja Niko tiesi mitä parhaimmat paikat toteutukselle. Pieni pakkanen kirvoitti poskiamme ja korviamme, kun hytisimme kiinni toisissamme keskellä metsää, samalla Niko ikuisti meidät. Lopputulos oli enemmän kuin uskallettiin edes toivoa. Kiitos paljon kokemuksesta ja hienoista lopputuloksista.”

01 / 08